Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel

de Lau in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2011 | 7934 vizualizari

 

reteta o am de la bitza,ii multumesc pentru reteta,eu am facut niste modificari,am vrut sa fac ciorba de perisoare dar mi-am adus aminte de reteta si am pus-o in practica,a iesit delicioasa,multumesc pentru reteta data viitoare am sa fac reteta originala

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata de vita si porc
  • 1 ou
  • jumatate ceapa
  • 3 lg orez
  • sare, piper
  • Sosul:
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei
  • 5 lg rase de faina
  • 500 ml lapte
  • piper
  • zeama de la lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel:

perisoarele:amestecam ingredientele, ceapa sa fie tocata foarte marunt. Punem intr-o oala apa cu sare si cand incepe sa fiarba apa, dam focul mic si formam perisoarele cu mana umeda. Le punem in oala, le lasam sa fiarba pana e fiert orezul. Se scot pe o farfurie cand sunt gata

sosul:intr-o cratita punem margarina cu uleiul, cand amestecul este omogen se adauga faina si se lasa sa se prajeasca,apoi se toarna laptele rece amestecand energic. Se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se condimenteaza, se adauga perisoarele si se serveste cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi