Cartofi a la Riojana

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 8 Sep 2012 | 5774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 250 gr salam uscat picant
  • 1 kg cartofi
  • 6 linguri ulei
  • 500 ml supa(eu am facut din cub knorr de legume)
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi a la Riojana:

se curata usturoiul si ceapa.

usturoiul se taie fisii iar ceapa se toaca nu foarte marunt.

salamul se taie si el.

cartofii se spala,se curata si se taie cuburi.

se incalzesc 4 linguri ulei intr-o tigaie.

se caleste salamul,cepele si usturoiul,amestecind din cind in cind.

se adauga cartofii si restul de ulei,lasam 10 minute dupa care adaugam supa.

lasam la foc mediu pentru inca 25 minute.

se condimenteaza cu  sare si piper.

TIPS-URI

1

ptr o reteta mai scazuta o dam putin la cuptor sa prinda crusta cartofii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi a la Riojana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

olivee 1

12.09.2012, 21:26

mi s-o facut poftaaaa...ce bine arata

ANNA_46 1

13.09.2012, 22:05

Ufff....ce mancarica buna am pierdut, trebuie s o iau la favorite, o reteta super

- Andreea - 1

14.09.2012, 11:55

multumesc anna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]