Cartofi a la Riojana

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 8 Sep 2012 | 4923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 250 gr salam uscat picant
  • 1 kg cartofi
  • 6 linguri ulei
  • 500 ml supa(eu am facut din cub knorr de legume)
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi a la Riojana:

se curata usturoiul si ceapa.

usturoiul se taie fisii iar ceapa se toaca nu foarte marunt.

salamul se taie si el.

cartofii se spala,se curata si se taie cuburi.

se incalzesc 4 linguri ulei intr-o tigaie.

se caleste salamul,cepele si usturoiul,amestecind din cind in cind.

se adauga cartofii si restul de ulei,lasam 10 minute dupa care adaugam supa.

lasam la foc mediu pentru inca 25 minute.

se condimenteaza cu  sare si piper.

TIPS-URI

1

ptr o reteta mai scazuta o dam putin la cuptor sa prinda crusta cartofii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi a la Riojana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

olivee 1

12.09.2012, 21:26

mi s-o facut poftaaaa...ce bine arata

ANNA_46 1

13.09.2012, 22:05

Ufff....ce mancarica buna am pierdut, trebuie s o iau la favorite, o reteta super

- Andreea - 1

14.09.2012, 11:55

multumesc anna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta