Pere in aluat

de Julie in Dulciuri, 10 Aug 2010 | 3941 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-un numar mai vechi al revistei "Femeia de azi". Mi s-a parut o idee buna, asa ca am testat-o....si nu am regretat!

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 2 oua
  • 4-5  linguri faina
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • scortisoara
  • pesmet
  • 100 g alune nesarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in aluat:

Taiem perele in felii mai groase si indepartam partea din mijolc ,cu ajutorul unui cutit,apoi le presaram cu scortisoara.

Batem ouale cu faina, sare, zahar si adaugam vinul.Trebuie sa  obtinem un aluat ca de clatite. Dam perele prin pesmet, prin aluat apoi iar prin pesmet. La final le trecem si prin alunele macinate mai mare.

Prajim rondelele in ulei incins. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci, sunt la fel de bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu pere si ciocolata