Penne rigate cu tocanita

de Sidy in Penne, 19 Mar 2011 | 6157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carne de vitel
  • 1 pachet penne rigate
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu tocanita:

Carnea se taie bucatele mici.
Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul.
Se pun putin la calit in ulei pina devine ceapa sticloasa.
Rosia se taie cubulete si se adauga peste ceapa, invartind in compozitie cateva minute.
Adaugam carnea taiata , asezonam si adaugam apa pina depaseste carnea. Acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc domol cam o ora.
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe punga.
Cand toate sunt fierte, asezam pe farfurie o portie de penne rigate , o portie de tocanita si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu tocanita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bourguignon de ciuperci cu paste