Penne cu ton la cuptor

de AndrutzaP in Penne, 2 Iun 2016 | 5891 vizualizari

 

   O reteta usor de realizat dar foarte buna pentru o cina rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g penne
  • 250 g ton in suc propriu
  • 200 g rosii cuburi
  • sare, piper, oregano
  • parmezan
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton la cuptor:

   Pennele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se fierb cam 10 minute.

   Cand sunt fierte pastele, se scurg de apa si se aseaza 3/4 din cantitate intr-o tava de yenna unsa cu ulei. Apoi asezati tonul, scurs de suc. Rosiile se amesteca cu putina apa si cu condimentele (dupa gust) si se toarna in tava, peste ton si paste. 

   Asezati restul de paste deasupra si radeti parmezan (nu faceti rabat).

   Gatiti pastele in cuptorul preincins la 200 grade pentru 45-50 minute.

   Se servesc fierbinti cu parmezan ras deasupra.

   Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti inlocui pennele cu orice tip de paste aveti/preferati.

2

nu cumparati cel mai ieftin ton, acesta va fi maruntit foarte rau si nu-l veti putea scurge de zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
La joaca cu toamna: paste cu dovleac si pesto reinventat