Penne cu inimi si pipote de pui

de camelia75 in Penne, 1 Oct 2013 | 8227 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu pipote,inimi si paste potrivita pentru masa de pranz,dar si pentru cina.O puteti servi calda cu putin parmezan presarat deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti si taiati marunt
  • 2 linguri pasta de ardei(sau un ardei capia rosu tocat marunt)
  • 1/2 conserva rosii cubulete
  • 1/2 lingurita boia iute/dulce
  • sare dupa gust 2-3 linguri parmezan razuit(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu inimi si pipote de pui:

Mod de preparare
1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs.
2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul.
3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de ardei,sare,piper si 2 cani de apa.Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba pana cand pipotele sunt fierte bine,insa dca apa a scazut si nu s-au fiert mai puteti adauga putina apa.
4.Dupa ce pipotele au fiert,puneti rosiile taiate cubulete,boiaua de ardei dulce/iute si mai lasati pe foc ~ 15 minute.
5.Adaugati pastele si mai condimentati daca este cazul dupa gustul fiecaruia.
6.Serviti cald cu putin parmezan ras deasupra.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu sos de mustar