Pateuri cu pizza

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 4227 vizualizari

 

Usor de preparat, delicioase, satioase!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinte
  • 1 ou
  • 20 g parmezan
  • 100 g telemea de vaci
  • 100 g sunca de Praga
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 50 g jambon de porc prefiert, afumat
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 lingura bulion de ardei
  • sare, piper, busuioc, oregano, cimbru
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu pizza:

Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei. 

Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul.

Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust.

Aluatul de placinta, il intindeti pe masa de lucru si-l taiati in forme patrate ( ca in poza de mai jos). Ungeti fiecare patrat in parte cu sosul preparat si apoi puneti din compozitie cate o lingura in fiecare.

Formati niste triunghiuri, lipind doua din colturile opuse ale patratului. Lipiti marginile apasand cu furculita, atat cat sa nu se desfaca in cuptor. 

Ungeti fiecare bucata in parte cu unt si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Coaceti-le in cuptor pentru aproximativ 20 minute, sau pana se rumenesc la suprafata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]