Pateuri cu pizza

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 4079 vizualizari

 

Usor de preparat, delicioase, satioase!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinte
  • 1 ou
  • 20 g parmezan
  • 100 g telemea de vaci
  • 100 g sunca de Praga
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 50 g jambon de porc prefiert, afumat
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 lingura bulion de ardei
  • sare, piper, busuioc, oregano, cimbru
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu pizza:

Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei. 

Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul.

Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust.

Aluatul de placinta, il intindeti pe masa de lucru si-l taiati in forme patrate ( ca in poza de mai jos). Ungeti fiecare patrat in parte cu sosul preparat si apoi puneti din compozitie cate o lingura in fiecare.

Formati niste triunghiuri, lipind doua din colturile opuse ale patratului. Lipiti marginile apasand cu furculita, atat cat sa nu se desfaca in cuptor. 

Ungeti fiecare bucata in parte cu unt si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Coaceti-le in cuptor pentru aproximativ 20 minute, sau pana se rumenesc la suprafata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de leurda