Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura

de piko in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 3961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de vanilie
  • 2 aluaturi foietaj
  • dulceata de zmeura
  • ou pt uns pateurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura:

Pentru inceput se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, si se lasa la racit. Foaia de plancinta se intinde si se imparte in 6, pe fiecare bucata se pun 2 lingurite de budinca rece si o lingurita jumate (in functie de preferinta fiecaruia) de dulceata; se ung marginile bucatilor cu oul batut; se dau marginile foietajului unul peste altul (ca un rulou) si se aseaja in tava tapetata cu hartie vegetala;pateurile se ung cu ou si se cresteaza;se dau la cuptorul preincalzit la 200ºC , si se lasa la copt pana se rumenesc frumos. Sunt delicioase. Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu miere si scortisoara