Pateuri cu branza si marar

de lia maria in Pizza, 6 Mai 2010 | 6999 vizualizari

 

Pentru micul dejun ,foarte bune langa un pahar cu lapte...

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea, rasa (pe razatoarea . mare)
  • 3 oua
  • Una legatura marar, tocat marunt
  • 1 pachet foi de placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si marar:

Intr-un bol amestecam branza, mararul si ouale.

Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei.

Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele.

Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

07.05.2010, 15:15

super bune ,ma mir ca ela nu a ajuns pe aici,nu cred ca le-a vazut

madi_marin 1

08.05.2010, 09:09

arata foarte bine si sunt foarte gustoase, dar acela este un aluat foietat, nu foi de placinta.....asa pare din poze....

lia maria 1

08.05.2010, 10:57

Asa este fetelorgresala de exprimare este foetaj-aluat frantuzesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat din branza