Pateuri cu branza de capra si feta

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2012 | 4828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • branza feta
  • branza de capra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza de capra si feta:

Amestecam branza de vaci cu untul (untul sa fie la temperatura camerei) adaugam treptat faina si sarea. Framantam putin compozitia si o lasam peste noapte in frigider. 

A doua zi, intindem o foaie din aluat (0.5 cm), taiem cercuri cu o cana si le umplem cu bucatele de branza feta si branza de capra. Impaturim cercurile in doua si apasam putin pe margini pentru a etansa pateurile, le ungem cu galbenus de oua si presaram mac sau susan deasupra. Timp de coacere: 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza de capra si feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu spanac si branza