Pateu de casa de ficatei de pui

de Mihaela11_jo in Ficat, 23 Ian 2012 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui( proaspeti)  
  • 2 cepe mari  
  • 1 lingurita de sare( sau dupa gust)  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat( sau dupa gust)  
  • 2 pachete de unt( 400 g)  
  • ulei de masline  
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa de ficatei de pui:

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei de masline intr-o cratita anti-aderenta pana devine sticloasa. Se curata ficateii de pui si se adauga la ceapa; se acopera cratita cu un capac si se lasa la foc mic pana s-au prajit bine . Se lasa sa se raceasca ,apoi se mixeaza cu mixerul vertical pana devine o pasta omogena.

Intr-un bol se mixeaza untul scos din timp de la frigider pana devine spumos; se adauga o lingurita de mustar si apoi treptat pasta de ficatei. Se mai adauga sare dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de casa