Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

de T I M E A in Pastrav, 25 Iun 2013 | 14169 vizualizari

 

Mananc destul de rar peste din pacate. Nu imi place orice tip de peste si in general prefer sa fie file. Ador somonul si tonul dar sunt exagerat de scumpe. Am facut un compromis cu acest pastrav somonat care e si el cam scump dar a fost delicios si cu siguranta am sa mai cumpar. L-am gatit asa cum imi place mie cel mai mult, adica cu faina de malai si prajit.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastrav somonat
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • cateva linguri faina de malai
  • ulei pentru prajit
  • Pentru servit/portie
  • 1/2 lamaie
  • rosie
  • busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai:

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem.

Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat.

Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si prajim timp de aprox. 3 minute pe ambele parti.

Scoatem pestele pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Servim pestele cu lamaie si cu felii de rosii peste care prasaram busuioc proaspat tocat.

Va asigur ca aceste arome nu au cum sa nu va gadile papilele gustative.

Pofta mare sa aveti! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]