Pastrav cu legume

de liana_geicu in Pastrav, 21 Noi 2010 | 14680 vizualizari

 

.... pentru ieri a fost dezlegare la peste am pregatit pastrav la cuptor cu legume

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 1 lamaine
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare, piper, cimbru, rozmarin
  • patrunjel, foi de dafin
  • 100 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Se spala pestii si se lasa putin in apa rece cu otet. Se ung pestii cu amestecul de condimente, se cresteaza si se adauga in "buzunarele" cate 1/2 felie de lamaie. In burta pestilor se adauga 2-3 felii de lamaine, usturoi pisat, condimente si patrunjel tocat marunt.

Se taie legumele rondele si se asaza intr-un vas termorezistent in straturi. Peste legume se pun pestii, foile de dafin si turnam sucul de rosii. Acoperim vasul cu o folie de aluminiu pe care o gaurim din loc in loc si dam la cuptor pentru cca 20' dupa care dam folia jos. Dupa ce am luat folia adaugam vinul si mai lasam pana cand se rumenesc pestii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]