Pastrama de peste

de liana_geicu in Peste, 28 Noi 2009 | 21542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste Novac (5 kg)
  • sare, piper
  • condimente pentru peste
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de peste:

Pestele se sareaza, se condimenteaza si se lasa in saramura 2-3 zile. Apoi se da la uscat 2-3 zile.

Cand este bine zvantat se pune pe gratar si se serveste cu mujdei si vin rosu de buturuga. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste dupa preferinta cu mamaliga sau paine calda facuta in cuptorul de lut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

29.11.2009, 19:53

e atat de vie imaginea!o pastrama pe cinste...as manca in fiecare in fiecare zi;daca ma uit bine si gratarul e ultimul model,de unde ziceai ,ca l-ai cumparat?

liana_geicu 1

02.12.2009, 18:30

si eu as manca in fiecare zi, Teo! chiar nu mai mancasem de muult pastrama de peste si a fost foarte buna! Gratarul l-am cumparat din DEDEMAN (80 RON)

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]