Pastrama de peste

de liana_geicu in Peste, 28 Noi 2009 | 20452 vizualizari

COMENTARII (6)

rivka 1

28.11.2009, 20:18

Oana 1

28.11.2009, 20:36

Lia, in ce saramura l-ai lasat? adica cu condimentele de pe el? si apoi unde il lasi la uscat? afara? in frigider? cum? Arata super!

liana_geicu 1

28.11.2009, 23:25

da, l-am tinut cu condimente si cu sare, el si-a lasat o zeama de la sare, la uscat l-am pus afara, noi stam la curte si a stat mult la aer! seara il bagam in bucatarie!

Teo 1

29.11.2009, 19:53

e atat de vie imaginea!o pastrama pe cinste...as manca in fiecare in fiecare zi;daca ma uit bine si gratarul e ultimul model,de unde ziceai ,ca l-ai cumparat?

liana_geicu 1

02.12.2009, 18:30

si eu as manca in fiecare zi, Teo! chiar nu mai mancasem de muult pastrama de peste si a fost foarte buna! Gratarul l-am cumparat din DEDEMAN (80 RON)

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere