Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc

de mirela0911 in Paste, 14 Mai 2017 | 20566 vizualizari

 

Rapid si gustos, in 30 de minute e gata pranzul, cand sunteti in criza de timp. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste fainoase (fusilli)
  • 1 buc piept de pui
  • ulei aromat cu busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 borcan cu sos de rosii in busuioc Barilla
  • 50 ml apa
  • 100 g cascaval Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc:

Se pun pastele la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp, se pregateste sosul. Se spala carnea, se taie bucatele mai mici si se pun la calit, in tigaia in care s-a pus uleiul aromat cu busuioc. Se presara putina sare peste carne si se lasa la calit, pana se rumenesc usor bucatile. Se toarna apoi sosul de rosii, apa si se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Pastele se scurg fara a le clati, apoi se toarna peste sos. Se amesteca, se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se presara deasupra cascavalul dat pe razatoarea cu gauri mici. Se acopera tiagaia si se lasa 1-2 minute, pana se topeste cascavalul dupa care se poate servi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de paste.

2

Daca va plac cu mai mult sos, nu adaugati toate pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi