Paste cu crenvursti

de Larisel in Fusilli, 1 Oct 2014 | 5718 vizualizari

 

Da...mancam multe paste, in diferite combinatii. Sunt simple, bune si consistente.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de cutie de fusilli Barilla
  • 4 crenvursti
  • o rosie
  • un ardei rosu
  • 3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvursti:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, punem in apa si o picatura de ulei. 

Rosia si ardeiul le dam pe razatoare pentru a obtine o pasta, daca va deranjeaza inlaturati samburii trecand pasta prin sita. Crenvurstii ii taiem felii.

Intr-o tigaie punem putin ulei, iar cand s-a incins punem carnea. Dupa ce s-a prajit putin, rasturnam pasta de ardei cu rosie si cele 3 linguri de bulion. 

Punem condimentele si o cana de apa calduta.

Lasam sa fiarba si sa scada pana obtinem o consistenta de sos.

Dupa ce pastele s-au fiert, le scurgem, le trecem sub jet de apa rece si punem peste ele cateva picaturi de ulei de masline.

Acum totul este gata, asezam in farfurii, punem putin parmezan sau vreun fel de branzica pe care il aveti prin casa si...POFTA BUNA! 

TIPS-URI

1

uleiul de masline nu mai lasa pastele sa se lipeasca, in caz ca le servim si dupa ce se racesc

2

nu conteaza daca crenvursti sunt de porc sau de pui

3

in loc de ulei putem folosi si unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]