Fusilli cu piept de pui si maioneza

de elebele in Fusilli, 5 Feb 2010 | 11511 vizualizari

 

Ca un antreu e super!!!

 

INGREDIENTE

  • paste Fusilli
  • un ardei gras rosu
  • o cutie legume mexicane( conserva)
  • un piept de pui la gratar sau firt
  • o ceapa mare rosie
  • 3 oua ptr maioneza(unul crud si 2 fierte tari)
  • zeama de la o lamaie tot pt maioneza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu piept de pui si maioneza:

Se face maioneza din 2 galbenusuri fierte tari si unul crud.Se amesteca cu mixerul galbenusurile cu cate putin ulei si cu cate o lingurita de zeama de lamaie (uleiul si zeama de lamaie se adauga treptat), ne trebuie o cana mai mare de maioneza.

Pastele se fierb in apa cu ulei (sa nu se prinda) si sare. Dupa ce au fiert(8-12 min) se clatesc in apa clocotita si se lasa la scurs. Pieptul de pui fript la gratar sau fiert se taie cubulete, la fel si ardelul si ceapa rosie.

Se amesteca toate intr-un lighean mare si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Legumele mexicane se clatesc si se adauga si ele.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Merge cu un pahar de vin alb demisec!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu piept de pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

09.02.2010, 20:53

cred ca sunt bune dar ca antreu ....nu ca fel principal ca sunt fff consistente dupa o portie esti super plin cred ca...

elebele 1

20.02.2010, 10:06

Pentru noi astia din Neamt nu e suficient

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu