Paste cu conopida si dovlecel

de babi5 in Fusilli, 21 Iul 2013 | 4519 vizualizari

 

Nu mai maninc paste doi ani deacum incolo ...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 buchetele de conopida
  • 1 dovlecel mic
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/4 ceapa
  • 2 frunze busuioc frunze patrunjel
  • 1 lingura parmezan
  • ulei de masline
  • 300 gr paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu conopida si dovlecel:

Pentru  sos -  intr-o craticioara am pus putin  ulei de masline  ,am tocat ceapa marunt ,si am lasat sa se caleaca un picut,apoi am adaugat dovlecelul si conopida taiate marunt.

Am lasat sa se caleasca cu ceapa 5 minute apoi am adaugat rosia taiata marunt si curatata in prealabil de pielita,.am lasat sa fiarba la foc mic,am potrivit de sare si piper ,la final am pus usturoiul pisat si am asezonat cu  busuioc si patrunjel tocat .

Intr-o oala  cu apa clocotita cu sare am adaugat pastele si am respectat termenul de fierbere de pe ambalaj .La terminare le-am scurs, le-am clatit bine apoi am asezat pe o farfuriepeste care am pus sos si parmezan .

Pofta mare! (cui ii plac pastele )    

TIPS-URI

1

In acest sos se poate pune si ton

2

sau sunca presata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

21.07.2013, 22:22

Pupa Babi pe Camelia 75 multumesc de apreciere

FlaviaD 1

21.07.2013, 22:50

Bune pastele cu dovlecel

babi5 1

21.07.2013, 23:04

Te pupa Babi FlaviaD multumesc de apreciere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste ''Alfredo''