Paste cu ciuperci și sos bechamel

de AndrutzaP in Fusilli, 27 Mai 2016 | 5285 vizualizari

 

    Satioase si foarte bune pentru pranz sau cina!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci la conserva
  • 1 lingura ulei
  • 1 punga paste(fusilli)
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci și sos bechamel:

   Pastele se pun la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.

   Ciupercile se clatesc si se scurg bine de apa. Se pun la calit in ulei. Se calesc bine si apoi se adauga untul. Cand untul s-a topit si se omogenizeaza cu ciupercile adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati energic. Se adauga laptele caldut, sare si piper dupa gust.

   Ciupercile si sosul se adauga peste pastele fierte si se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.

   Sa aveti pofta!

   

TIPS-URI

1

Daca doriti ca sosul sa fie mai moale mariti cantitatea de lapte.

2

Optional, puteti adauga si nucsoara, da o aroma speciala sosului

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

27.05.2016, 14:37

Bunica 1

27.05.2016, 17:04

Bune !

Rocsi 1

27.05.2016, 20:41

Faine sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale cu bacon si legume – one pot pasta