Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone

de RuxyRux in Somon, 10 Mar 2017 | 7115 vizualizari

 

Foarte gustoasa, numai buna de intins pe paine!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • 250 gr mascarpone
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 file de somon afumat
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone:

In blender, se pun pe rand ingredientele, somonul ales de oase, tonul, zeama de lamaie, mustarul, mascarpone si se mixeaza.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se decoreaza cu busuioc proaspat, apoi se prepara tartinele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu praz, morcovi si rosii cherry