Pasta de mititei

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2010 | 16819 vizualizari

 

sant mai gustosi cei facuti in casa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 1 kg carne de capra
  • 1 kg panseta
  • 1 kg carne de porc(pulpa)
  • 600 ml gaseosa(este asemanator cum e sprite in romania)
  • 700 ml apa minerala
  • sare
  • piper
  • 4 capatani de usturoi
  • cimbru 3-4 linguri
  • 1 plic condiment pt mititei
  • 3-4 lingurite bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de mititei:

Se toaca toata carnea si se amesteca bine apoi se pune sare,piper,cimbru,condimentul pt mititei,iar usturoiul se curata se zdrobeste bine si se amesteca bine cu apa minerala.

Se ametesteca bine toate condimentele si se framanta foarte bine, la sfarsit se pune bicarbonatul si se  amesteca bine

Se lasa la rece pana a a doua zi.

Sotul de obicei o prepara si face o cantitate mai mare ,dupa care se  pune in pungi si se pasteaza la congelator.

Nu stiam cum iesa cu carne de capra,dar sincer am primit si am zis hai sa incercam ,au iesit grozav de buni

Se servesc cu mustar,iar pt ca pitici mei nu mananca mustarul eu il amestec cu smantana e grozav de bun incercati-l e mult mai bun si mai placut la gust

In loc de gasseosa se poate pune numai apa minerala

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de mititei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci