Tocana de legume si carne

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2012 | 3590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii usturoi
  • 500 g pulpa de porc
  • 2 carnati
  • 1 scarita afumata
  • ulei pt calit
  • suc de rosii
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume si carne:

Legumele se curata si se taie sub ce forma dorim :) Se pun la calit in ulei (nu prea mult ulei ) Se adauga carnea, carnatii si scarita taiata bucati. Se calesc impreuna circa 5 minute. Se pune o cana de apa si se acopera cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai completeaza cu apa, la mine a fost suficienta. Se condimenteaza. Cand e fiarta carnea si s-a format un sos, se pune suc de rosii dupa gustul fiecaruia si usturoi. Se mai lasa 5 minute pe foc.

Se serveste calda cu muraturi :D Pofta buna:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc cu legume si piure de cartofi