Pasta de masline

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 3794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr masline sarate
  • doua felii paine alba
  • o conserva ton  bucati in ulei vegetal
  • 2 catei usturoi
  • o lingura unt
  • 50 ml lapte
  • 1/2 lingurita oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de masline:

Intr-un bol punem pentru inceput maslinele de la care am scos samburii (eu am cumparat fara samburi), impreuna cu oregano si tonul. Bagam blenderul si pasam 2-3 minute. Adaugam painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, usturoiul felioare si untul. Pasam bine pana obtinem o pasta tartinabila. Servim pe paine prajita sau proaspata, alaturi de un ceai fierbinte de tei cu multa lamaie. Pofta buna!

nota: in post, cand e dezlegare la peste, renuntam la lapte si unt, inlocuindu-le cu apa respectiv ulei de masline , doua linguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tapas cu jambon