Pasta de gogosari cu usturoi

de mihaelar63 in Conserve, 2 Oct 2014 | 11661 vizualizari

 

Pasta va fi un ajutor de nadejde in zilele friguroase ce urmeaza. Va colora frumos si apetisant preparatele amintindu-ti de caldura verii. Se poate folosi la ciorbe, tocanite si la fripturi. Incercati un pui la cuptor frecat bine cu pasta asta. Va garantez ca veti obtine simplu o crusta minunata.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 caciulii usturoi
  • 2 linguri rase piper boabe
  • 2-3 linguri sare
  • 100 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant[Obtional ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu usturoi:

Gogosarii se spala , se lasa la scurs si se curata de seminte . Se toaca .

Usturoiul se curata si se da prin presa de usturoi

Se pune pasta de gogosari la fiert impreuna cu,sarea , piperul boabe si uleiulintr-o oala cu fundul dublu de inox .

Se fierbe la foc mic 1-2 ore pana cand uleiul se alege la suprafata .

Se aduga usturoiul si se mai da un clocot .Se ia de pe foc

Eu am adugat foarte putin conservant , aproape imperceptibil .

Se pune pasta in borcane bine spalate si se infileteaza capacele care au fost sterilizate prin fierbere .

Eu pentru siguranta am mai dunstuit 30 minute borcanele puse intr-o tava cu putina apa , la cuptor .

TIPS-URI

1

Spalati bine borcanele . Sterilizati capacele prin fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari, telina si ardei iute