Pasta de gogosari

de roxana_simona in Conserve, 23 Sep 2015 | 5627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 linguri mari de sare(linguri de lemn)
  • 1 conservant
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala bine sub jet de apa,se curata de samburi si se dau pe rand prin masina de tocat.

Se pune sarea,se amesteca bine dupa care se adauga si conservantul,amestecand din nou.

Se lasa 24 de ore,dupa care compozitia se pune in borcane curate,spalate si uscate.

Se inchid bine capacele la borcane si se depoziteaza intr-un loc mai racoros.

TIPS-URI

1

Conservantul se pune pentru a nu mai fierbe compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele verzi la borcan