Pasta de ardei cu morcovi

de susu in Conserve, 22 Aug 2012 | 16217 vizualizari

 

Mai fac si fara morcovi dupa aceeasi reteta

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei capia rosii
  • 2 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 5 linguri sare grunjoasa pentru muraturi
  • busuioc optional
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei cu morcovi:

Ceapa se da prin masina de tocat dupa care urmeaza ardeii si gogosarii care au fost spalati, curatati de seminte si taiati bucati. Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa la calit si dupa cateva minute urmeaza morcovul ras prin razatoarea mica. Puneti oala pe o tabla pentru a nu se prinde pasta. Se adauga ardeii macinati cu busuiocul si pe la jumatatea fierberii se adauga sarea. Se tine vreo 2 ore in functie de cat de gros vreti sa iasa.

Se pune in borcane sterilizate, se dau vreo 10-15 minute la cuptor sa prinda o crusta deasupra dupa care se pun capacele si se mai da la cuptor sau se fierbe la bain marie. Se pun la cald pana a doua zi cand se eticheteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]