Parjoale frantuzesti

de dantes in Pui, 7 Noi 2017 | 12877 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe Savuros TV este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 30 ml.ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale frantuzesti:

Pieptul de pui se taie in cuburi mici, se amesteca cu ouale, smantana, ceapa verde taiata marunt, faina si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca totul foarte bine pana devine omogena.

Se incinge uleiul si se adauga cu o lingura din compozitia formata. Se prajesc la foc mediu, apoi se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi