Fasole galbena cu piept de pui si sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 8 Iul 2014 | 3894 vizualizari

 

Fara exagerare, sunt ani de zile de cand nu am mai mancat. Si nu va spun cat de bune mi-au parut :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastai fideluta
  • un piept de pui
  • doua rosii
  • un ardei capia
  • doua cepe uscate
  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • verdeturi (patrunjel si/sau marar)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu piept de pui si sos de rosii:

Taiem pieptul de pui si il rumenim usor.

Adaugam legumele tocate marunt si le calim impreuna cu pieptul de pui pana ce devin translucide.

Pastaile, intregi sau taiate in bucati mai mici, le adaugam peste carne si legume, impreuna cu o cescuta cu apa.

Acoperim vasul cu un capac si le fierbem inabusit, pana se patrund bine.

Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii, continuand fierberea pentru inca 10-15 minute.

Dupa ce luam vasul de pe foc, presaram verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Optional, se pot adauga si 2-3 catei de usturoi tocati fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu piept de pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu pui