Parjoale

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2013 | 4187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita
  • 1 piept pasare
  • 1 cartof
  • 2 ou
  • 3 feli paine muiata
  • 1 morcov mic
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Dam prin masina de tocat carnea de vita impreuna cu pieptul de pasare dezosat si painea muiata. Amestecam carnea cu 2 oua, cartoful, morcovul care in prealabil au fost date pe razatoare. Adagam usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si se amestecam bine. Din compozitia rezultata prin framantarea cu mana, formam parjoale care se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele parti. La final se scot pe sevetel de bucatarie, pentru a se scurge surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc si vita