Chiftelute

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2015 | 6697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc ,
  • 250 g carne de vita ,
  • 2-3 linguri pesmet,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 ou,
  • marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 4 linguri de faina pentru tavalit chiftelele,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem  verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam carnea pana la omogenizare.

Formam bile de carne pe care le aplatizam putin (cu mainile umezite) si le trecem prin faina. Dupa ce uleiul s-a incins se pun la prajit la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]