Parfe de nescafe

de MotanLaOale in Dulciuri, 2 Mai 2011 | 10375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300ml frisca lichida
  • 2 linguri nescafe
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 2 plicuri  zahar vanilat
  • esenta rom
  • 1 lingura zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de nescafe:

Ciocolata se topeste impreuna cu 30ml de frisca lichida in cuptorul cu microunde si se lasa la racit.

Se bate frisca bine.

Se adauga nesul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si ciocolata racita si se omogenizeaza bine.

Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru cel putin 12 ore.

Se scoate din caserola, se portioneaza si se orneaza dupa preferinta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de nescafe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:13

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2013, 21:43

Cand eram insarcinata obisnuiam sa mananc cate unul maaaare de vanilie si un altul de ciocolata (dar nu deodata, ca erau mari tare,,, si ma luptam sa termin macar unul )

MotanLaOale 1

19.05.2013, 22:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuci