Paprikaș de cocoș cu paste colorate

de Panacris in Pui, 6 Mar 2014 | 3778 vizualizari

 

Un fel doi super sățios;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de cocoș 2 bucăți,
  • aripi de cocoș 2 bucăți,
  • piept de cocoș,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin,
  • zacuscă Panacris 3-4 linguri,
  • paste colorate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikaș de cocoș cu paste colorate:

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la înăbușit, împreună cu carnea de cocoș, timp de 15 minute la foc mic, acoperit. Apoi se adaugă cca. 2000 ml apă rece, se asezonează de sare, piper și mirodenii și se lasă la fiert la foc mic, acoperit, cca. 45 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă și zacusca, lăsându-se la gătit încă 10 minute la foc mic, acoperit. Între timp pastele coloate se fierb a la dente;) Paprikaș-ul de cocoș se servește pe pat de paste colorate, alături de salată de sezon;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikaș de cocoș cu paste colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:32

Arata demential!

Lavinia 1

07.03.2014, 14:00

minunat

simona72 1

08.03.2014, 12:55

Ce bine arata si ce bun tre sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu baby spanac si ciuperci cu alune de padure