Papricas din piept de pui cu ghebe

de MIUTA in Pui, 24 Oct 2013 | 6055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 300 g ghebe (se poate pune mai mult)
  • un morcov mic
  • o ceapa
  • pasta de ardei
  • ulei
  • o lingura faina
  • 150 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din piept de pui cu ghebe:

Se caleste ceapa tocata fin in ulei.

Se adauga morcovul ras pe razatoarea mica si se caleste putin si el.

Adaugam pasta de ardei,pieptul de pui spalat si taiat cubulete.

Condimentam si adaugam apa sa acoperim bucatile de carne.

Lasam sa fiarba cca 20 minute si adaugam ciupercile spalate si taiate .

Lasam sa fiarba pana carnea este fiarta.

Stingem in sos o lingura de faina amestecata cu lapte avand grija sa nu faca cocoloase.

La sfarsit punem smantana si condimentam daca mai este nevoie.

Se serveste alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din piept de pui cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste