Aripioarele le-am taiat in doua,apoi le-am condimentat cu sare,piper,boia si cimbru.
Le-am masat usor ,apoi le-am pudrat cu faina.
Legumele curatate de coaja,le-am taiat marunt / felii.
In oala de teflon am adaugat uleiul si aripile,am setat FRY si timpul 10 min.
Dupa ce s-au rumenit usor pe toate partile,am scos aripioarele pe o farfurie si in acelasi ulei am adaugat ceapa.
Am setat FRY si timpul 10 min .
In momentul cand ceapa a devenit translucida, am adaugat 1/2 de lingurita de boia dulce,am lasat sa se rumeneasca impreuna amestecand usor in oala.
Dupa 2-3 min,am adaugat cartofii,ardeiul iute si vinul,apoi apa cat sa acopere cartofii.
Am lasat aparatul sa termine programul FRY,apoi am adaugat aripioarele in oala,am dat gust cu sare,piper,cimbru .
Am setat STEW si timpul 20 de minute.
Cand s-a terminat programul ,am scos aparatul din priza,si am adaugat peste papricas smantana si mararul verde tocat fin.
Am servit papricasul cald,cei din familie adaugandu-si fiecare smantana.
1
Retete gatite la Multicooker Philips