- 1,5 kg cartofi
 
    - o bucata carne de porc ( cu os a fost )
 
    - 1-2 morcovi
 
    - un gogosar verde
 
    - 4 linguri bulion
 
    - un varf lingurita chilli
 
    - sare , piper , vegeta
 
    - patrunjel ( la plic am avut eu )
 
    - 3 l apa
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: -
																												Timp de preparare: sub 15 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu carne de porc:
						
    - Clatim cartofii , ii curatam de coaja si taiem rondele ;
 
    - Carnea de porc o clatim in jet de apa rece ; Cu ajutorul unui cutit dam carnea jos de pe os si o taiem felii potrivite ;
 
    - Intr-o cratita , adaugam apa , dam pe foc ; Cand apa clocoteste punem carnea si cartofii , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba ;
 
    - Cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovii si gogosarul ( taiati marunt ) , punem capul si lasam pana acestea au fiert ;
 
    - La sfarsit adaugam bulionul , chilli , vegeta , sare , piper , dupa gust mai lasam putin pe foc  dupa care se poate adauga patrunjelul !   Pofta buna !!
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.