Papanasi deliciosi

de lilik in Dulciuri, 16 Aug 2012 | 16448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci(eu am folosit ricotta)
  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 200-220 gr faina
  • 1 praf de copt
  • arome dupa plac
  • 1 praf de sare
  • Pentru sevit:
  • smantana
  • dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi deliciosi:

Mixam branza cu zaharul pana devine cremoasa,apoi adaugam treptat ouale si la sfarsit faina,praful de copt si aromele.Amestecam bine pana obtinem un aluat moale si lipicios.

Luam din compozitie si punem pe masa presarata cu faina si formam o gogoasa cu gaura la mijloc.

Pt fiecare gogoasa facem cate o biluta mai mica(un fel de capac).

Prajim papanasi in ulei incins,la foc potrivit pana sunt rumeni pe ambele parti,apoi ii scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Asezam pe o farfurie o gogoasa cu gaura,punem deasupra smantana si dulceata dupa plac,acoperim cu biluta si presaram putin zahar pudra sau dupa placul fiecaruia.

Ii servim calzi cu maaaareee pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc