Panna cotta cu cafea

de Adele in Dulciuri, 29 Aug 2014 | 4830 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Csaba Dalla Zorza... :D In reteta originala se pune si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida.
  • 150 gr zahar pudra.
  • 6 gr gelatina.
  • 100 ml cafea espresso.
  • 1 esenta de vanilie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea:

Pentru inceput punem gelatina la inmuiat in apa rece.

Dupa care punem frisca ,cu zaharul ,esenta de vanilie si cafeaua intr-o oala,o punem la foc potrivit si asteptam sa fiarba,cand incepe sa fiarba dam de pe foc si punem gelatina pe care am stors-o bine de apa,punem vasul din nou pe foc si amestecam in continu pana se topeste bine.(2 minute)

Punem in forme si lasam la rece 5-6 ore in frigider.Se poate servi cu topping de ciocolata,biscuiti amaretti sau caramel.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta