Pandispan cu visine

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Mar 2016 | 5025 vizualizari

 

As fi mancat un pandispan cu visine, asa ca am facut unul in weekend, cu fructe pe care le-am bagat asta-vara la borcan. S-au pastrat foarte bine. Sper sa revin si cu o reteta ca sa va arat cum le-am conservat. De aici m-am inspirat.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua;
  • un praf de sare;
  • 16 linguri Green Sugar;
  • esenta de vanilie;
  • 16 linguri ulei;
  • 8 linguri lapte;
  • 8 linguri apa minerala;
  • 16 linguri faina, cu varf (470 g);
  • un plic de praf de copt (10 g);
  • 400 g visine fara samburi din compot.
  • Optional: o lingura de zahar pudra.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se mixeaza ouale cu sarea si zaharul pana cand ouale capata culoarea galben deschis si se maresc in volum.

Se adauga restul ingredientelor, cu exceptia visinelor si se mixeaza in continuare pana cand se omogenizeaza totul.

Se adauga 300 g de visine si se incorporeaza in aluat.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aluatul in ea.

Pe deasupra se presara restul visinelor (100 g), din loc in loc, apoi se introduce tava la cuptor pana cand pandispanul se rumeneste frumos.

Dupa ce se raceste, se poate pudra cu zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Invartita cu nuca