Paine cu cartofi si patrunjel

de Lau in Piine, 9 Apr 2012 | 3374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 2-3 cartofi
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 1 cub drojdie
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g cascaval
  • 4 linguri ulei
  • apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cartofi si patrunjel:

Cartofii ii curatam de coaja si ii punem la fiert cu condimente, ii pisam cu furculita, adaugam cascavalul dat prin razatoare, patrunjelul tocat, sare dupa gust.

Faina o cernem intr-un lighean, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, uleiul si amestecam. Adaugam cartofii si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam un aluat elastic si care nu se lipeste de maini.

Am uns o tava cu ulei si am tapetat putin cu faina, am adaugat coca, am acoperit si am lasat la dospit 1 ora.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la foc foc mic spre mediu pana s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cartofi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi