Pachetele aperitiv

de irena in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 10853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi placinta,
  • ulei masline.
  • Ptr umplutura:
  • svaiter/cascaval
  • sau ciuperci sote
  • sau carne tocata preparata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele aperitiv:

Foile de placinta se taie in patrate de 10 cm si fiecare foaie se unge cu ulei de masline pe ambele parti. Se suprapun cate 2 patrate, iar in mijloc se aseaza umplutura si se strang astfel incat sa se formeze o punguta .Se coc pe hartia de copt in cuptorul incins la 220 C ptr 5 - 7 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

irena 1

21.02.2012, 09:30

Sunt foarte bune si a doua zi ,adica se pastreaza la fel de proaspete si crocante.In reteta am scris ca se pot umple si cu ciuperci,etc,,dar mai adaug ca se pot prepara si ca desert,iar ca umplutura poti folosi nuca tocata amestecata cu zahar,cacao si albus de ou,sau stafide sau rahat,etc.
Va multumesc si va doresc o zi buna !

mena29 1

22.02.2012, 21:17

okiiVerzi 1

27.02.2012, 18:50

simplu , frumos si bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci trase in unt