Chicken fingers

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2015 | 5904 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac pui shanghai...insa pregatita cu toate cele, la un moment dat ia sosul de soia de unde nu-i ...desi eram convinsa ca il am ... :) ... Asa ca am schimbat reteta si au iesit atit de bune ... nici eu nici copii nu ne saturam de mancat :) ...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui mare
  • 2 oua
  • 2 lingurite mustar
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mix Mixcondimente
  • ulei ( pentru prajit )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken fingers:

Mix-ul de condimente folosit contine: rozmarin, salvie, dafin, usturoi, oregano, patrunjel, busuioc.

Pieptul de pui il taiem in doua. Il dezosam si indepartam toata partea grasa si pielitele. 

Taiem apoi pieptul de pui fasii potrivite ca grosime.

Intr-un bol batem spuma ouale cu ajutorul unui tel . Adaugam laptele, mustarul, condimentele, faina, sare si piper dupa gust.

Amestecam bine. Obtinem astfel o compozitie de consistenta unei smantani.

Intr-o tigaie incingem bine ulei de floarea soarelui. 

Punem fasiile de piept de pui in bolul cu compozitia de oua. 

Cand uleiul este bine incins luam fasii de pipet de pui si le prajim in ulei, sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. 

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. 

Se servesc calde sau reci.

Noi le-am servit alaturi de sos tartar,sos ketchup si sos de iaurt cu usturoi . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken fingers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pasare