Oua umplute pane

de ykuzus in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2013 | 55631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 pate pasare
  • cascaval
  • pesmet
  • faina alba
  • ulei
  • condimente(sare,piper,boia,tarhon.curry,oregano,cimbru,vegeta)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pane:

Se pun la fiert 6 oua ,cam 10-11 minute de cand incepe apa sa fiarba.

Dupa ce sunt fierte si s-au racit se curata si se taie in jumatate.Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile din fiecare jumate de ou cu pateul de pasare,cu cascavalul dat pe razatoare si se condimenteaza dupa gust.

Ouale ramase(doua) se bat cu putina sare si piper, apoi fiecare jumatate de ou se da prin oul batut apoi prin faina alba apoi iar prin oul batut si apoi prin pesmet apoi se prajesc in ulei incins.

Se pot servi si calde si reci.POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

11.10.2013, 21:21

Die, tu uiti ca io vad mailul))))

diaconta 1

11.10.2013, 21:25

Aha,uit ca tu ai niste butoane pe care eu nu le am

Panacris 1

14.10.2013, 20:02

Bine ai venit! Interesante ouăle astea pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori