Umplutura:
Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb  inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa  la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga mustarul si galbenusurile. Toata  aceasta compozitie se da prin blender, pana obtinem o pasta fina si  omogena.
Ouale se spala apoi se fierb in apa cu sare si 1 lingurita de otet, timp de 15 minute. Se trec sub un jet de apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate, dupa care se umplu cu pasta de ficat.
Pentru sos facem maioneza (cantitatea e in functie de preferinta) pe care o amestecam cu putina smantana groasa. Eu am mai pus si cateva linguri de umplutura ce mi-a ramas si mi-a fost mila s-o arunc. :))
Pe platoul in care vor fi servite ouale se pune un strat generos de sos, apoi se aseaza ouale deasupra.