Oua umplute cu ton

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 12127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de ton maruntit in ulei
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Ouale se fierb tari. Cand sunt gata se pun in apa rece ca sa se raceasca foarte bine. Apoi se curata , se taie in doua si li se scoate galbenusul.

Galbenusurile se amesteca cu tonul scurs de ulei, sare , piper si suc de lamaie dupa gust.

Se umplu albusurile cu amestecul obtinut. Se dau la rece inainte de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sylvia 1

26.07.2010, 16:16

Povestea vietii mele eu cand si baietii acasa ( ii bag si pe cel mare, sotul, si pe cel mic in aceeasi oala ) adesea lor le pregatesc un meniu si mie altceva . Cand sunt numai cu piticul cum zici aproape ce nu fac mancare.

yafa 1

28.07.2010, 02:12

sunt tare frumusele si cred ca delicioase, fac si eu asemanator insa pun si un pic de maioneza la crema de ton.

madi_marin 1

28.07.2010, 20:32

yafa....multumesc.... si eu mai pun cateodata maioneza....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive