Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata

de rivka in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2009 | 7836 vizualizari

 

Dupa idee Ala-Oancea am facut aceste buccelute cu sunca , aluatul si umplutura le-am adaptat.
Sunt foarte potrivite seara la TV sau pt o aniversare cu bufet.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • faina cca 100 grame
  • un vf de cutit de drojdie uscata
  • sare
  • jumatate de lingura zahar
  • jumatate de canita de apa calda
  • putin ulei de floarea soarelui
  • pt umplutura
  • sunca de curcan , pui sau porc conserva
  • cascaval ras
  • verdeata
  • condimente piper, boia de ardei dupa gust
  • 1ou batut cu pensula
  • mac pt ornat
    
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata:

Se face o coca de marimea unei bile de tenis din faina, sare, zahar, vf de cutit de drojdie,putin ulei,un ou.

Se lasa coca la crescut intre timp se pregateste umputura amestecandu-se ingredientele, sunca, cascavalul, verdeata si condimentele dupa gust.

Se intinde aluatul pe masa stropita cu faina, cu un pahar cu gura mare gen pahar de apa IKEA se taie cercuri de aluat , se pune in fiecare cerc 2 lingurite de umplutura, se inchid cerculetele de aluat deasupra , se aseaza in tava unsa cu ulei, se ung cu ou se stropesc cu mac si se lasa pe masa la crescut inca vreo 15 minute.

Se dau la cuptorul incins la 180 grade cca 30 minute.

Ies foarte bune merita incercate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

09.09.2009, 08:29

Ti-au iesit foarte frumoase

cccris 1

26.02.2010, 21:26

asta trebuie sa incerc si eu. o sa ma fac cit casa daca ma mai uit mult pe "bucataras"

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne tocata