Oua umplute cu peste

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2016 | 8603 vizualizari

 

Imi place pestele foarte mult si il pregatesc in multe feluri

 

INGREDIENTE

  • file de peste afumat 160 g
  • 5 oua
  • o ceapa
  • un castravete murat
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • cateva fire de patrunjel si marar
  • 2 linguri de maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu peste:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile.

Am pregatit si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar, sare si ulei.

Ceapa, castravetele acru, patrunjelul si mararul se taie foarte marunt.

Eu am avut file de macrou afumat, am scos pielita si l-am taiat marunt.

Intr-un vas am adaugat pestele, ceapa, castravetele, mararul si patrunjelul, le-am amestecat bine si am adaugat galbenusurile maruntite cu furculita si le-am mixat toate la viteza mica pana compozitia capata compozitia unei paste.

Se adauga sare, piper, zeama de lamaie dupa gust, se amesteca bine si la final se adauga maioneza. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se umplu albusurile cu aceasta umplutura.

Le-am ornat cu ceapa rosie si baby spanac.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

12.04.2016, 21:50

mihaelar63 1

21.04.2016, 13:48

Imi place cu castravecior murat Buna idee !!!

Moni_alex 1

23.04.2016, 15:20

Au iesit foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete ( à la Horia V.)