Oua umplute

de izulika in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2010 | 4296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 vf lingurita delicat
  • 1 vf lingurita piper   

Pentru decor : rosie, castravete,ardei verde, patrunjel

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale bine,apoi se scurg de apa se lasa la racit si se curata de coaja.Se injumatatesc si se scot galbenusurile care se piseaza cu o furculita.Peste galbenusuri se adauga 2 linguri maioneza cumparata,piperul si delicatul.Pasta obtinuta se foloseste la umplerea oualor

,peste pasta ramasa se mai adauga o lingura de maioneza se amesteca si se pune in coltul unei pungi,se strange punga si se rupe varful coltului.

Se orneaza dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

09.05.2010, 13:27

ionela.nu saboteaza nimeni,cel putin eu asa cred.intra cineva nemultumit,da doar o furculita si cand acordam noi cate 5,se face automat media.asa ca..nu pot iesi tot 5.noi sa fim sanatoase,alea conteaza mai putin

nadina73 1

09.05.2010, 23:22

si eu am pus 5 si a sarit la 4 ,oricum nu e prima data,foarte bune,ai dreptate gaby conteaza mai putin furcile,sant altele mult mai importante

izulika 1

10.05.2010, 00:13

va multumesc pentru furculite sunteti niste dragute :*:*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]