Oua umplute

de gyorgy in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 8878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua fierte
  • pateu de ficat
  • maioneza
  • patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte le vom taia pe jumatate si vom scoate galbenusurile intr-un bol.

Galbenusurile se vor pisa foarte bine, dupa care vom adauga pateul de ficat, o lingura mare de maioneza si patrunjel tocat.

Amestecam bine pasta rezultata si umplem albusurile cu aceasta pasta.

Asezam jumatatile de ou pe un platou uns cu maioneza si ornam dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]