Oua umplute

de gyorgy in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 8927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua fierte
  • pateu de ficat
  • maioneza
  • patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte le vom taia pe jumatate si vom scoate galbenusurile intr-un bol.

Galbenusurile se vor pisa foarte bine, dupa care vom adauga pateul de ficat, o lingura mare de maioneza si patrunjel tocat.

Amestecam bine pasta rezultata si umplem albusurile cu aceasta pasta.

Asezam jumatatile de ou pe un platou uns cu maioneza si ornam dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]