Aperitiv telemea marinata

de AnaDavid in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2017 | 2950 vizualizari

 

Pentru prima dată am mâncat-o în Grecia și de atunci am pregătit-o întotdeauna. O folosesc pentru salată, omletă, sandwich ... . Se poate pune rasa peste cartofi prajiti sau legume la gratar.
Dar dacă o serviti impreuna cu măsline, pâine prăjită și legume proaspete, piept de pui crispy, vă spun că este cel mai gustos bufet.
Servita intr-o seară cu prietenii, cu un pahar de vin sau prosecco (dar și cu bere este ok), va garantez ca va fi un mare succes.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea
  • 200 ml de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță oregano
  • 1/2 linguriță salvie uscata
  • 1/2 linguriță de busuioc uscat
  • 1/2 ardei iute
  • roșii uscațe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv telemea marinata:

Intr-un recipient, puneți mirodenii și uleiul împreună și amestecați.

Tăiați brânza în cuburi și puneți în borcan. Adăugați felii de ardei iute și roșii uscate.

Turnați uleiul cu mirodenii, închideți capacul și amestecați.

Păstrați-o în frigider până la 2 săptămâni, dar sunt sigura că se termină mai devreme.  

TIPS-URI

1

folositi doar mirodenii uscate, pentru ca daca sunt proaspate, este riscul sa faca mucegai

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv telemea marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu telemea